Werkstudenten

Ben je op zoek naar kundige en gedreven teamleden om jouw kantoor te versterken? Maak kennis met onze getalenteerde werkstudenten, de ideale aanvulling voor jouw team! Of het nu gaat om administratieve ondersteuning, projectwerkzaamheden of andere taken, wij hebben de juiste match voor jouw organisatie!
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

Administratief
medewerker

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

Support
medewerker

Waarom kiezen voor een werkstudent?

Actuele kennis
Onze werkstudenten brengen actuele kennis en frisse perspectieven mee, rechtstreeks vanuit academische opleidingen. Ze zijn klaar om hun theoretische kennis toe te passen in de praktijk en een waardevolle bijdrage te leveren aan de groei van jouw kantoor.
Flexibele inzet
Werkstudenten blinken uit in flexibiliteit en zijn gemotiveerd om zich volledig in te zetten voor jouw organisatie. Ze passen zich snel aan aan veranderende omstandigheden en zijn bereid om extra inspanningen te leveren om doelen te bereiken.
Kosten effectief
Kosten-Effectieve Oplossing: Onze werkstudenten bieden een kosteneffectieve oplossing voor de personeelsbehoefte van jouw kantoor. Profiteer van hoogwaardige ondersteuning zonder langdurige verplichtingen, ideaal voor tijdelijke of seizoensgebonden projecten.
bijdrage aan innovatie
Werkstudenten brengen niet alleen hun vaardigheden mee, maar ook een vernieuwende kijk op zaken. Ze zijn enthousiast om bij te dragen aan de innovatie van processen en systemen binnen jouw kantoor.

322

Medewerkers

80

Tevreden klanten

4

Jaar
ervaring

45

Vaste
klanten

uw voordeel

Wat heeft deze service u te bieden?

Via Blixxem krijgen ondernemingen toegang tot kwalitatief hoogstaand personeel. We spelen flexibel in op veranderende personeelsbehoeften. Door voor Blixxem te kiezen, kunnen ondernemingen zich richten op hun kernactiviteiten, wetende dat ze kunnen vertrouwen op goede ondersteuning op het gebied van personeel. Maak vandaag nog gebruik van onze diensten en ontdek hoe we samen uw onderneming naar een hoger niveau kunnen tillen!

Flexibel

Dit concept biedt directe toegang tot flexibele werknemers voor de horecasector, waardoor bedrijven snel op veranderingen kunnen inspelen.

Kwaliteit

Door samen met u in gesprek te gaan over uw wensen rondom het personeel, vinden we altijd een geschikte match.

Let's talk

Bespreek met ons de mogelijkheden

    Chat openen
    Hallo,
    Kunnen we je helpen?