Op zoek naar horeca personeel?

Wij zijn dé schakel binnen de horeca- en evenementen sector. Door ons uiteenlopend bestand met kwalitatief hoogstaand personeel kunnen we u de oplossing bieden voor uw personeelstekort. In dit proces hebben persoonlijk contact, maatwerk en efficiëntie bij ons prioriteit.
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

Partymanager

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

Barmedewerker

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

Bediening

Awesome Image Awesome Image
Waarom ons?

Waarom Horecabedrijven Voor Ons Kiezen

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Blixxem is als bedrijf erg betrouwbaar, wat je afspreekt wordt nagekomen. Daarnaast leveren ze leuke medewerkers die flexibel en erg gastvrij het werk oppakken. Ik werk graag met Blixxem binnen Theater de Bussel in Oosterhout en bij LOF Catering in Den Haag.

⁠Michael den Rooijen – LOF Catering

Awesome Image
Als personeelsplanner in de horeca ben ik onwijs blij met Blixxem! De freelancers zijn kundig en vriendelijk, waardoor ze naadloos integreren in het team. De service vanuit Rik is snel, efficiënt en flexibel, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn. Ik kan ze van harte aanbevelen aan andere bedrijven die op zoek zijn naar kundig personeel.

Julia van den Eerenbeemt – Theater de Bussel

Awesome Image
Al jaren werk ik samen met het team van Blixxem. Er zitten gedreven mensen onder de vleugels van Blixxem. Mensen die altijd komen opdagen onder welke omstandigheden dan ook. Iets wat in deze tijd erg zeldzaam is. De kracht om door te zetten tot diep in de nacht voor onze zaak, wordt tijdens elk evenement weer gewaardeerd.

Margot Notermans – iLovesilentdisco

Awesome Image

4

Voordelen van de velen!

  • Flexibele oplossingen
  • Kwaliteitsgarantie
  • Efficiëntie en gemak
  • Lokale focus

322

Medewerkers

80

Tevreden klanten

4

Jaar
ervaring

45

Vaste
klanten

uw voordeel

Wat heeft deze service u te bieden?

Via Blixxem krijgen ondernemingen direct toegang tot kwalitatief hoogstaand personeel. We spelen flexibel in op veranderende personeelsbehoeften. Door voor Blixxem te kiezen, kunnen horecaondernemingen zich richten op hun kernactiviteiten, wetende dat ze kunnen vertrouwen op goede ondersteuning op het gebied van personeel. Maak vandaag nog gebruik van onze diensten en ontdek hoe we samen uw onderneming naar een hoger niveau kunnen tillen!

Flexibel

Dit concept biedt directe toegang tot flexibele werknemers voor de horecasector, waardoor bedrijven snel op veranderingen kunnen inspelen.

Kwaliteit

Door samen met u in gesprek te gaan over uw wensen rondom het personeel, vinden we altijd een geschikte match.

Let's talk

Bespreek met ons de mogelijkheden

    Chat openen
    Hallo,
    Kunnen we je helpen?